vajra-healing-rgb

Massages en behandelingen

Ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage bestaat uit de massage van rug, schouders, nek en benen. Deze massage is om van te genieten en om vooral bij weg te dromen. Een ontspanningsmassage duurt een uur en kost € 50.

Klachten
Het is ook mogelijk om verscheidene klachten aan te pakken tijdens een behandeling.
Afhankelijk van de klacht kijken we naar de beste behandeling. Specialisaties zijn rug- en schouderklachten, klachten in het bekken en de buik, of blokkades door stress.

Technieken
Er worden onder andere de volgende technieken gebruikt: bindweefselmassage, cupping, bamboemassage, buikmassage (chi nei tsang), ayurvedische hoofdmassage, ontspanningsmassage, tuina zen massage.

Afhankelijk van de klacht en de regelmaat in de afspraken kan een behandeling een half uur of een uur duren. Een half uur is € 25, een heel uur is € 50.

Totaalbehandeling
Wil je verzekerd zijn van een volledige behandeling, maak dan een afspraak voor een behandeling van 1,5 uur voor € 70. Deze behandeling bestaat uit verschillende massagetechnieken en het aanpakken van klachten.

Yoga en massage
Beoefen je yoga en wil je ook zelf thuis gaan beoefenen? Combineer dan een privé yogales specifiek afgestemd op jouw behoeften met een behandeling.
Deze afspraak duurt 1,5 uur en kost € 70.

Tijdens de massage kunnen ondergoed en sokken aanblijven.

Behandeling Thermal massage Alignment bed

Voor wie
Iedereen met rugklachten en mensen die graag een betere lichaamshouding hebben, kunnen baat hebben bij behandelingen op het alignment bed. Het bed zorgt dat de druk op de wervels minder wordt en zorgt voor een betere alignment van het lichaam (een juiste lichaamshouding). Het bed kan ook onderdeel zijn van een behandeling of een totaalmassage.

Hoe
Het bed masseert met behulp van jade (edelsteen) rollers. Dit zorgt ervoor dat de symmetrie tussen rechts en links wordt bevorderd en vastzittende spieren worden continu en gelijkmatig gemasseerd. De jade rollers worden tijdens de behandeling verwarmd. Als jade verwarmd wordt, straalt het infrarode straling uit die diep in het weefsel doordringt. De infrarode stralen en de warmte van de rollers zorgen voor een afname van stijfheid in lichaamsdelen. Daarnaast stimuleren de rollers de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Afspraak maken?
Dat kan via info@vajrayoga.nl of door een whatsapp te sturen naar 06 – 281 40 317.
Behandeldagen: Woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 12 uur. Maandagavond vanaf 19 uur.

Kortingen
Voor alle afspraken van 1 uur geldt:
Bij 5 behandelingen binnen 6 maanden geldt een tarief van €220.
Voor alle afspraken van 1,5 uur geldt:
Bij 5 behandelingen binnen 6 maanden geldt een tarief van €300.
Deze korting wordt of verrekend bij in één keer vooraf betalen of bij los betalen bij de vijfde afspraak.

U kunt pinnen.

Waar
Adres: Mondriaanerf 17, 3451 JM Vleuten
Parkeren: gratis in de wijk